Ne demek?

Wiki Article

Pahal takdirde işlemlevini alegori getirememekle yanında yangına karşı savunmasız bir hava oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçer nelere uyanıklık edilmeli?;

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Düzenek Odası Yangın Bapları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yüzı düzen otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapsı camlı olur.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran bileğişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişmiş olur.

Olası yangın yahut herhangi bir korku durumunda binayı kısa sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları dokumalmaktadır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa dışarıya, dışarıdan kafalamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana kapıların yerı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın yürekindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir asayiş özelliğidir ve yangın veya diğer acil durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını tedarik etmek için tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri genellikle çelik yahut sert gibi malzemelerden mimarilmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Ancak hordaki kriterlerin Yangın Çıkış Kapısı hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması zorunlu olarak ikrar edilmektedir.

Özellikle duygun ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kanatlar ortamında mutabık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page